Frågor och svar:

Vad är Fotomaraton? 
En fototävling med fokus på Friluftsliv som löper under 12 månader med möjligheter att vinna canvas förstoringar. Dela med dig av dina naturfotografier #svenskafriluftsklassiker och du är automatiskt med i det populära fotomararatonet.


Vilka utmaningar ges?
Att vistas i naturen är bra för både kropp och själ, utmaningarna fokuserar på träning och upplevelser i naturen under årets alla årstider. Utmana dig själv eller dina vänner och bli En Svensk Friluftsklassiker. Det finns utmaningar som passar alla både erfaren som nybörjare.

Kostnad för mig? 
Ambitionen är att stödja folkhälsan, skapa avgiftsfria utomhus aktiviteter samt belysa värdet av allemansrätten och landets naturreservat och nationalparker. Alla utmanimgar och event är kfrivilliga och bygger på det egna engagemanget. 

 

Finns det loggade kläder? 
Du kan köpa ett begränsat sortiment av loggade produkter. Tanken är att ge tillbaks 15 procent årligen av intäkterna från webbshopen till Naturskyddsförenings arbete att skydda skogens biologiska mångfald.


Ingår diplom?
Numrerat digitalt diplom till alla som genomför En Svensk Friluftsklassiker. 

Hur motiverar jag mig? 
Inspireras av personer som deltar och älskar friluftsliv och fotografering psamt delar med sig #svenskafriluftsklassiker. Bli medlem i FB gruppen och dela erfarenheter alt inspireras av deltagarnas fantastiska naturbilder på Instagram..