Fotografer: Peter Paddla, Joel Olsson, Syrrana, Anne Eriksson, Nils Linden, Åsa Gustavsson. 

Natur och träning
  

Äventyr:

Kombinera din träning med fantastiska naturupplevelser. Att vistas i naturen är bra för både kropp och själ, dessa utmaningar fokuserar på intervallträning och upplevelser i naturen under årets alla årstider. 

Kan genomföras var för sig eller alla inom loppet av en 12 månaders period och därmed genomföra En Svensk Friluftsklassiker 6x6 Intervall. 

6x6 Vår

Sverige har många vägar och stigar. Att cykla är nog bland det härligaste som går att göra en fin vårdag. Utmana dig själv, dina vänner att cykla 6 mil vid 6 olika tillfällen (landsväg alt skog) i 6 olika lån inom loppet av 4 månader. Digitalt diplom efter genomförandet. 

6x6 Sommar 

Sverige är fullt av insjöar och närhet till vackra skärgårdar. Att paddla kajak är nog bland det härligaste som finns att göra en fin sommardag. Utmana dig själv, dina vänner att paddla i minst 4 olika insjöar + 2 kuster i 6 olika län inom loppet av 4 månader. Digitalt diplom efter genomförandet. 

6x6 Höst 

Sverige har många stigar och vägar. Att vandra är nog bland det härligaste som går att göra en fin höstdag. Utmana dig själv, dina vänner att vandra i minst 3 nationalparker, 3 naturreservat i 6 olika län inom loppet av 4 månader. Digitalt diplom efter genomförandet. 

6x6 Vinter

Sverige har många sjöar och därmed isar. Att åka långfärdsskridskor är nog bland det härligaste som går att göra en fin vinterdag. Utmana dig själv och dina vänner att åka skridskor på minst 6 olika sjöar i 6 olika län inom loppet av 4 månader. Digitalt diplom efter genomförandet. 

Passar dig med friluftsintresse och som älskar att röra på dig. 


(Utmaningarna är frivilliga och bygger på det egna engagemanget. All medverkan sker på egen risk.)


För mer inspiration gå in i FB gruppen.