Fotografier: 

Natur och träning
  

Kombinera din träning med fantastiska naturupplevelser. Att vistas i naturen är bra för både kropp och själ, dessa utmaningar fokuserar på intervallträning och upplevelser i naturen under årets alla årstider och passar dig som gjort en Brons, Silver och Guld utmaning. 

Kan genomföras var för sig eller alla inom loppet av en 12 månaders period och därmed genomföra En Svensk Friluftsklassiker 6x6 Intervall. 

6x6 Vår
Sverige har många vägar och stigar. Att cykla är nog bland det härligaste som går att göra i Sverige en fin vårdag. Utmana dig själv, dina vänner att cykla 6 mil vid 6 olika tillfällen (landsväg alt skog) i 6 olika län inom loppet av 4 månader. Digitalt diplom efter genomförandet.. 

6x6 Sommar

Sverige är fullt av insjöar och närhet till vackra skärgårdar. Att paddla kajak är nog bland det härligaste som finns att göra i Sverige om sommaren. Utmana dig själv, dina vänner att paddla i minst 4 olika insjöar + 2 kuster i 6 olika län inom loppet av 4 månader. Digitalt diplom efter genomförandet. 

6x6 Höst

Sverige har många stigar och vägar. Att vandra är nog bland det härligaste som går att göra i Sverige en fin höstdag. Utmana dig själv, dina vänner att vandra i minst 3 nationalparker, 3 naturreservat i 6 olika län inom loppet av 4 månader. Digitalt diplom efter genomförandet. 

6x6  Vinter
  

Sverige har många sjöar och isar! Att åka långfärdsskridskor är nog bland det härligaste som går att göra i Sverige om vintern. Utmana dig själv och dina vänner att åka på minst 6 olika sjöar i 6 olika län inom loppet av 4 månader. Digitalt diplom efter genomförandet.

 - Passar dig med friluftsintresse och som älskar att röra på dig. 


Utmaningarna är frivilliga och bygger på det egna engagemanget. All medverkan sker på egen risk.


För mer inspiration gå in i FB gruppen.